You are currently viewing Kocsmai legendák

Pénteken direkt újra megkérdeztem a Józsit a kocsmába’, mer’ a múltkor mondta, hogy nyolcszázat keres havonta. Mondta a csajom, hogy nem mindegy, hogy bruttó vagy nettó. Ezt mondjuk nem értette a Józsi, de végül kiderült, hogy ennyit kap a faterjától zsebbe. Pedig a Józsi angolul se tud.

Én nem értem, hogy miért húzta a száját az a HR-es liba, amikor mondtam neki, hogy én 900 nettót kérek, mert angolul is tudok. Szerinte náluk egy osztályvezető se keres ennyit.

Hát, szerintem vagy nem tudja jól az a HR-es csajszi a fizetéseket, vagy valami hatalmas lúzer lehet az a góré, ha ennyiért itt marad. Ezt meg is mondtam neki, mert én egy őszinte ember vagyok.

Ugye nem felejtettél el értékelni?

Csatlakozási nyilatkozat

 

Mi, a(z) …………….(vállalat neve) toborzással foglalkozó szakemberei kijelentjük, hogy számunkra kiemelten fontos, hogy a hozzánk pályázó jelöltek

  • egyszerűen és gyorsan jelentkezhessenek a meghirdetett álláslehetőségeinkre;
  • minden esetben a lehető legrövidebb időn belül korrekt visszajelzést kapjanak a pályázatuk eredményéről;
  • a kiválasztási folyamat során minden publikus szakmai és szervezeti információt megkapjanak a döntésükhöz, hogy nálunk szeretnék-e folytatni a karrierjüket.

 

Ezért csatlakozunk a  kezdeményezéshez, hogy a közösségi visszajelzés adatait felhasználva egyre jobbá tehessük a kiválasztási folyamatainkat és ezáltal még vonzóbb leendő munkáltatóvá váljunk.

Hisszük, hogy ezzel nem csak HR folyamatunkat fejleszthetjük, hanem aktívan hozzájárulunk cégünk megítélésének jobbításához, valódi üzleti értéket teremtve ezáltal a vállalatunknak és partnereinknek.

 

Dátum

 

Aláírás