BrandCruiter Humán Szolgáltató Kft., 1141 Budapest hello@brandcruiter.com
You are currently viewing Az áldozat

Miért pont mindig akkor nem jön a villamos, ha én sietek valahova??? És a telefonomon már megint lefagyott a navigáció, úgyhogy feleslegesen gyalogoltam 5 percet ellenkező irányba. Most tehetek én arról, hogy minden összejátszott ellenem és 15 percet késtem?

Szakad rólam a víz, de talán nem veszik észre. Bakker, ha ma nem a vízálló szempillaspirált használtam, most kb. Jokernek nézek ki!!??? De most már nem tudom megnézni szelfivel se, itt a HR-es. Elég furán néz, tuti, hogy elkenődött a sminkem… Ezentúl csak vízállókat használok, kidobom az összes többit!

Miért mindig velem történnek ilyenek?

Ugye nem felejtettél el értékelni?

Csatlakozási nyilatkozat

 

Mi, a(z) …………….(vállalat neve) toborzással foglalkozó szakemberei kijelentjük, hogy számunkra kiemelten fontos, hogy a hozzánk pályázó jelöltek

  • egyszerűen és gyorsan jelentkezhessenek a meghirdetett álláslehetőségeinkre;
  • minden esetben a lehető legrövidebb időn belül korrekt visszajelzést kapjanak a pályázatuk eredményéről;
  • a kiválasztási folyamat során minden publikus szakmai és szervezeti információt megkapjanak a döntésükhöz, hogy nálunk szeretnék-e folytatni a karrierjüket.

 

Ezért csatlakozunk a  kezdeményezéshez, hogy a közösségi visszajelzés adatait felhasználva egyre jobbá tehessük a kiválasztási folyamatainkat és ezáltal még vonzóbb leendő munkáltatóvá váljunk.

Hisszük, hogy ezzel nem csak HR folyamatunkat fejleszthetjük, hanem aktívan hozzájárulunk cégünk megítélésének jobbításához, valódi üzleti értéket teremtve ezáltal a vállalatunknak és partnereinknek.

 

Dátum

 

Aláírás