A fenntarthatóságért

A brandcruiter Kft. alapításakor a digitális szolgáltatások mellett köteleztük el magunkat. Mélyen hiszünk abban, hogy a 21. században ideje véget vetnünk a papír alapú kommunikációnak és nyilvántartásoknak! Digitális üzleti folyamataink megtervezésekor környezetkímélő, gyors és áttekinthető cégműködést tartottunk szem előtt. Ebben számítunk partnereink és honlap látogatóink támogatására is:
  1. Kérjük, ne nyomtasd ki a honlap tartalmakat és ne küldjél nekünk hagyományos postai úton levelet, az emailes kommunikációval papírt és a szállítás okozta környezeti károkat is csökkenthetjük!
  2. Papír alapú reklám üzeneteket elolvasás nélkül azonnal a szelektív hulladékgyűjtőbe dobjuk, mert nem támogatjuk ezt az elavult és környezet károsító promóciós módszert!
  3. Vállalati partnereinkkel szintén a digitális szerződéskötést, számlázást és elektronikus kommunikációt részesítjük előnyben.
  4. Üzleti megbeszéléseinket racionalizáljuk és lehetőség szerint videó vagy telefon konferenciákkal csökkentjük az utazások miatt felmerülő károsanyag-kibocsátásunkat.
Irodánkban a nyomtatás helyett az elektronikus megosztást választjuk, kizárólag újrahasznosított papírt használunk és csak akkor levelezünk postai úton, ha ez elkerülhetetlen. Beszerzéseinknél etikus helyi vállalkozásokat, hosszú élettartamú és javítható termékeket választunk.