BrandCruiter Humán Szolgáltató Kft., 1141 Budapest hello@brandcruiter.com

A fenntarthatóságért

A brandcruiter Kft. alapításakor a digitális szolgáltatások mellett köteleztük el magunkat. Mélyen hiszünk abban, hogy a 21. században ideje véget vetnünk a papír alapú kommunikációnak és nyilvántartásoknak! Digitális üzleti folyamataink megtervezésekor környezetkímélő, gyors és áttekinthető cégműködést tartottunk szem előtt. Ebben számítunk partnereink és honlap látogatóink támogatására is:
  1. Kérjük, ne nyomtasd ki a honlap tartalmakat és ne küldjél nekünk hagyományos postai úton levelet, az emailes kommunikációval papírt és a szállítás okozta környezeti károkat is csökkenthetjük!
  2. Papír alapú reklám üzeneteket elolvasás nélkül azonnal a szelektív hulladékgyűjtőbe dobjuk, mert nem támogatjuk ezt az elavult és környezet károsító promóciós módszert!
  3. Vállalati partnereinkkel szintén a digitális szerződéskötést, számlázást és elektronikus kommunikációt részesítjük előnyben.
  4. Üzleti megbeszéléseinket racionalizáljuk és lehetőség szerint videó vagy telefon konferenciákkal csökkentjük az utazások miatt felmerülő károsanyag-kibocsátásunkat.
Irodánkban a nyomtatás helyett az elektronikus megosztást választjuk, kizárólag újrahasznosított papírt használunk és csak akkor levelezünk postai úton, ha ez elkerülhetetlen. Beszerzéseinknél etikus helyi vállalkozásokat, hosszú élettartamú és javítható termékeket választunk.

Csatlakozási nyilatkozat

 

Mi, a(z) …………….(vállalat neve) toborzással foglalkozó szakemberei kijelentjük, hogy számunkra kiemelten fontos, hogy a hozzánk pályázó jelöltek

  • egyszerűen és gyorsan jelentkezhessenek a meghirdetett álláslehetőségeinkre;
  • minden esetben a lehető legrövidebb időn belül korrekt visszajelzést kapjanak a pályázatuk eredményéről;
  • a kiválasztási folyamat során minden publikus szakmai és szervezeti információt megkapjanak a döntésükhöz, hogy nálunk szeretnék-e folytatni a karrierjüket.

 

Ezért csatlakozunk a  kezdeményezéshez, hogy a közösségi visszajelzés adatait felhasználva egyre jobbá tehessük a kiválasztási folyamatainkat és ezáltal még vonzóbb leendő munkáltatóvá váljunk.

Hisszük, hogy ezzel nem csak HR folyamatunkat fejleszthetjük, hanem aktívan hozzájárulunk cégünk megítélésének jobbításához, valódi üzleti értéket teremtve ezáltal a vállalatunknak és partnereinknek.

 

Dátum

 

Aláírás